Laddercompetitie Dames, Heren & Gemengd

In 2023 zal er weer gestart worden met een ladder"competitie".
Het is geen vorm van competitie zoals in het voor- /najaar, maar puur een TC Linne onderlinge "competitievorm" die bedoeld is om meer wedstrijdervaring op te doen en vooral ook om tegen verschillende leden te spelen en elkaar beter te leren kennen. Deze competitievorm heeft ook geen gevolgen voor je speelsterkte.
Dit keer hebben we gekozen voor de dubbel vorm.

Alle koppels kunnen tegen elkaar spelen. Maakt niet uit of het HD / DD / MIX is.

Voor meer informatie omtrent de spelregels en hoe het werkt in de ClubApp kun je onderstaande links volgen:
Inschrijven laddercompetitie

Op verzoek van diverse leden is er nu gekozen om alles "op 1 hoop" te gooien. Iedereen die zich al als koppel had aangemeld, is met hetzelfde koppel opnieuw ingedeeld. een Dames koppel kan nu een gemengd koppel, maar ook herenkoppel uitdagen. Ook de strektes zijn niet van belang qua indeling. Wel heeft de gemiddelde sterkte van een koppel invloed met welk game-stand de wedstrijd begint.
Ben je als koppel gemiddeld 1 klasse minder sterk, bv 7 tov 6, dan begint het zwakste koppel met een 1-0 voorsprong. Iedere klasse minder sterk = 1 game extra voorsprong. Dus een koppel met een gemiddelde sterkte van 8 (bv 7&9 samen) speelt tegen een koppel met gemiddelde sterkte 5, dan begint het koppel met sterkte 8 met een 3-0 voorsprong.

In ieder geval dient een wedstrijd gespeeld te worden binnen 7 dagen na de uitdaging.
Je kunt anderen uitdagen die maximaal 2 plekken boven of onder je staan.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Zie e-mail of bestuur

TC Linne

Sportveldstraat 1
6067JA Linne

KVK-nummer

58186670