Banen

Rood zandkunstgras -Van Kessel Grand Slam Clay -
TC Linne heeft 4 Grand Slam Clay banen aangelegd door Van Kessel Sport en Cultuurtechniek
 
Bij het gebruik van gravel blijft het weer vaak spelbreker. Om dit nadeel uit te schakelen, heeft Van Kessel Sport en Cultuurtechniek een passend alternatief voorhanden.
Op basis van jarenlange ervaringen is een rood zand kunstgrassysteem ontwikkeld met een monofilament kunstgrasvezel, die de infill optimaal vasthoudt en toch vrij laat bewegen.
Dankzij dit vezeltype compacteert deze toplaag niet: een belangrijk gegeven voor de waterdoorlatendheid en het behoud van de eigenschappen op lange termijn.
 
De Van Kessel Grand Slam Clay bestaat uit een kunstgrassysteem met een dichte tufting en een poolhoogte van 9 mm, die tot 2 mm boven de pool wordt ingezand met rood Silicazand.
De belijning is van hetzelfde materiaal maar heeft een poolhoogte van circa 12 mm waardoor deze als lijn in het rode zand goed zichtbaar blijft.
 
De Van Kessel Grand Slam Clay is door het eenvoudige en minimale onderhoud een baansoort die ook zeer geschikt is voor de particuliere tennisser.
 
Van Kessel Sport en Cultuurtechniek biedt met de Van Kessel Grand Slam Clay het beste alternatief voor gravel en SmashCourt.
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Zie e-mail of bestuur

TC Linne

Sportveldstraat 1
6067JA Linne

KVK-nummer

58186670