Jeugd

Beste jeugdleden,

Wil je eens proberen of tennis iets voor je is? Meld je aan via jeugd@tclinne.nl en probeer 3 proeflessen gratis!

 

Wil je lid worden dan hebben we de volgende mogelijkheden:

Wij bieden 3 pakketten aan! Waarom? We willen graag iedereen het hele jaar aan tennis laten meedoen, zodat daardoor stabiele goede groepen gevormd kunnen worden, competities gespeeld kan worden en meer betrokkenheid bij de tennis wordt gecreëerd, daardoor zal ook de onderlinge band van de jeugdleden hechter worden. We hebben nu een mooie groep jeugdleden en daar willen we graag mee verder gaan en uitbouwen!

klik hier voor informatie over de pakketten.

(opm.: een jaar loopt van april t/m maart en de verhoging van de contributie is ook al in bovengenoemde bedragen meegenomen).

De zomer- en wintertrainingen zullen we zoveel mogelijk op ons eigen park gaan inplannen, we willen dit voor iedereen zo goed mogelijk doen en dit houdt in dat ik ga kijken om zoveel mogelijk hier in Linne te laten plaatsvinden. Maar dit kan ik niet garanderen i.v.m. het indelen van de groepen. Wanneer er veel “Linner” jeugdleden zijn(!) is de kans groot dat ik ook “Linner” groepen kan samenstellen, anders worden het “Mix” groepen bestaande uit “Linner” jeugdleden en uit jeugdleden van de andere tennisverenigingen.  

Ik ga weer uit van een prachtig tennisseizoen !!

 

Met sportieve groet,

Esther Gootzen jeugdcommissie

Neem contact met ons op

CAPTCHA
Hiermee willen we spam voorkomen.